DONDERDAG 1 JULI

BLOKKEN
SCHEMA
Online

Interview Jonathan Goldstein

20.00-21.30 uur Online

Als je een kaartje hebt gekocht, heb je inmiddels een mail met de link ontvangen. Mocht je nog niets ontvangen hebben; kijk eerst even in je spam, en stuur ons dan een mailtje op info@oorzaken.org o.v.m. Goldstein. 

Een therapeut met een tijdmachine’ noemt Jonathan Goldstein zich in Heavyweight (Gimlet). De podcast is een wonderlijke mix van documentaire, comedy en psychotherapie, waarin de Amerikaans-Canadese podcastmaker met doodnormale mensen terug gaat naar het cruciale moment in hun leven waarop alles mis ging, en er vervolgens een oplossing voor probeert te vinden. Jair Stein gaat met hem in gesprek over ‘de methode Goldstein’.

Jonathan Goldstein (1969) werkte voor o.a. This American Life en WireTap. Hij publiceerde ook een roman en korte verhalen. In het najaar van 2021 verschijnt het zesde seizoen van Heavyweight.

Jair Stein is een radio- en podcastmaker, gespecialiseerd in verhalende journalistiek, Amerikaanse stijl. Hij werk o.a. voor de NTR en de VPRO. Zijn programma’s werden bekroond met o.a. de Prix Europa (2008) en de Zilveren Reissmicrofoon (2013).

Dit programma is een samenwerking met de True Stories Conferentie van Stichting Verhalende Journalistiek. 

Bestel Ticket