VRIJDAG 2 JULI

BLOKKEN
SCHEMA

INDUSTRY DAG
TRACK 2

09:30 - 18:00 Kriterion / KIT

Deze track is gericht op makers die geïnteresseerd zijn in podcasts die zich op het grensvlak van documentaire, fictie, essayistiek en theater bevinden.

 

Een week voor het festival ontvang je een link in je mail. Mocht je nog niets ontvangen hebben; kijk even in je spam, of stuur ons een mailtje. 

Met masterclasses van Sara de Monchy over wat we kunnen leren van het theater bij (kinder)podcasts, Katharina Smets over essayistische radio en het gebruik van je eigen stem en Hanneke Hendrix over het maken van fictie-podcasts met én zonder geld.

Ook komen makers van recente fictie-podcasts vertellen over de hoogte- en dieptepunten tijdens hun maakproces: Harm Duco Schut en Loek Hennipman over Staatsgeheim (Topcast), Loek de Bakker, Annet Bremen en Sofie Tseng over Phony (NPO FunX/AVROTROS/Rose Stories) en Martijn van Tol over Groene Oren (Staatsbosbeheer/deStudio).

Presentatie: Romanee Rodriguez

Meer info
over deze track.

BONUS

Met een kaartje voor de Industry Dag kun je gratis online het interview met Jonathan Goldstein bijwonen op donderdag 1 juli 20.00-21.30 uur. I.s.m. Stichting Verhalende Journalistiek.

 

Bestel Ticket