VRIJDAG 2 JULI

BLOKKEN
SCHEMA
Online

INDUSTRY DAG
TRACK 4 (online)

09:30 - 18:00 Online

Deze track is de online versie van Track 1. Vanachter je computer kun je meedoen aan de masterclasses en vragen stellen aan de makers. Deze track is interessant voor mensen die verhalende non-fictie podcasts (willen) maken, maar niet in de gelegenheid zijn om er fysiek bij te zijn dit jaar. De voertaal is grotendeels Engels.


Een week voor het festival ontvang je een link in je mail. Mocht je nog niets ontvangen hebben; kijk even in je spam, of stuur ons een mailtje.


Met masterclasses van Axel Kacoutié (The Guardian, VK) over creatief produceren onder tijdsdruk, Maartje Duin (NL) over pijn en verdriet als materiaal in je podcast en Radiolab (VS) over hoe je saaie wetenschap tot spannende podcast omtovert. Ook is er een paneldiscussie over de journalistieke en artistieke grenzen van verhalende podcast. Tussendoor is er genoeg gelegenheid om vragen te stellen en te netwerken. Presentatie: Nicole Terborg.

Meer info over deze track.

BONUS

Met een kaartje voor de Industry Dag kun je gratis online het interview met Jonathan Goldstein van Heavyweight bijwonen op donderdag 1 juli 20.00-21.30 uur. I.s.m. Stichting Verhalende Journalistiek.

 

Bestel Ticket