VRIJDAG 2 JULI

BLOKKEN
SCHEMA

Openingsshow

19.30-20.45 Kriterion

Feestelijk openingsprogramma

UITVERKOCHT

Een week voor het festival ontvang je een link in je mail. Mocht je nog niets ontvangen hebben; kijk even in je spam, of stuur ons een mailtje. 

Met de opnames van het live interactieve hoorspel Wat je plant denkt van Studio Sun City en schrijver/theatermaker Sanne Vanderbruggen. En de inmiddels legendarische Kwis van Chris, waarin Chris Bajema (Man met de microfoon) test hoe up-to-date je kennis van podcasts is.

Studio Sun City maakt audio-ervaringen waarbij we de verbeelding van de luisteraar aanspreken om de stad van de toekomst vorm te geven. Geluid, zowel muziek als tekst, is de basis. De vaste kern van Sun City bestaat uit muzikanten en componisten Ivo Schot en Frank van Kasteren en regisseur Jeek ten Velden. 

Sanne Vanderbruggen is geboren in 1988, getogen in Hoogstraten, België, en in 2010 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Ze is sinds 2013 maker en mede-oprichter van BOG, en doet daarnaast af en toe uitstapje als speler en/of schrijver in theaterland naar gezelschappen als De Appel, Adelheid Roosen – Zina, Orkater, Floor Houwinck ten Cate en Nineties Productions. Ze is ook een van de stemacteurs in Worming-up!, het kinderhoorspel dat ook op Oorzaken Festival te horen is.

Bestel Ticket