VRIJDAG 2 JULI

BLOKKEN
SCHEMA
(H)oorzine

Vogelduif

9.30-20.30 Brakke Grond

Thuistheater. Koop dit (h)oorzine online en haal het tijdens het festival op bij de festivalkassa in de Brakke Grond of Kriterion.VOGELDUIF is een boek met audio, een (h)oorzine van verhalenmaker Annelies Van Hullebusch. Corona-vrij thuistheater. Het vertelt een verhaal van duivenmelkers en vogelaars. VOGELDUIF gaat over de liefde voor het (vliegende) dier. En over veel meer.

Je opent de enveloppe, je zet je in een comfortabele stoel met leeslamp, je zorgt voor een leesbril in de buurt – indien nodig – en een goede hoofdtelefoon en je verwent jezelf met een glas van je lievelingsdrank. Je hebt minstens 40 minuten tijd. Met het boek in je hand of op je schoot en de audio (die je met je computer of gsm opent) in je oren laat je je leiden door een stem die je meeneemt in het verhaal. Je vliegt even naar een andere wereld. Klein geluk.

BIO
Annelies Van Hullebusch is kunstenaar en performer die aan de hand van objecten, kaarten, maquettes, zelfgeschreven kortverhalen, audioverhalen en boeken telkens zoekt naar de beste vorm om haar werk te componeren.
Bestel Ticket