ZATERDAG 3 JULI

BLOKKEN
SCHEMA
Online

Wat je plant denkt – live hoorspel

19.30-20.00 Online

Doe mee aan een hoorspel!

Kort van tevoren ontvang je een link in je mail.

'Wat je plant denkt' gaat over de liefde van de mens voor planten. Het hoorspel wordt op één dag gemaakt op basis van jullie verhalen en is 's avonds door het hele land te beluisteren via Oorzaken Radio.

Waarom houden wij mensen toch zo van bomen en planten? En waarom zorgen we wel fanatiek voor de pannenkoekenplant in de vensterbank, maar kappen tegelijk miljoenen bomen? Studio Sun City en schrijver/theatermaker Sanne Vanderbruggen maken een unieke voorstelling op basis van jullie verhalen. Als je kamerplant kon denken, hoe zou hij/zij jou bezien?

Het idee: Om 10.00 uur in de ochtend kun je meedoen aan de online sessie met de makers. Ze zullen je vragen stellen over jouw relatie met planten. Daarna gaan ze aan de slag. Ze hebben tot het begin van de avond om een echt hoorspel te maken. Vervolgens spoeden ze zich met hun potten, pannen en gitaren naar bioscoop Kriterion om het hoorspel live op te voeren. Eenmalig en uniek! Je kunt het hoorspel volgen via de audiostream van Radio Oorzaken of door naar Kriterion te komen. Koop hieronder je kaartje als je online wil meedoen en luisteren. Wil je 's avonds naar de live uitvoering in Kriterion, koop je kaartje dan hier.

Studio Sun City maakt audio-ervaringen waarbij we de verbeelding van de luisteraar aanspreken om de stad van de toekomst vorm te geven. Geluid, zowel muziek als tekst, is de basis. De vaste kern van Sun City bestaat uit muzikanten en componisten Ivo Schot en Frank van Kasteren en regisseur Jeek ten Velden. Deze avond worden ze bijgestaan door schrijver theatermaker Sanne Vanderbruggen.

 

Bestel Ticket