ZATERDAG 3 JULI

BLOKKEN
SCHEMA
Online

Wat je plant denkt – live hoorspel

19.30-20.00 Online

Doe mee aan een hoorspel!

Een week voor het festival ontvang je een link in je mail.

 

'Wat je plant denkt' wordt op één dag gemaakt en is 's avonds door het hele land te horen via Oorzaken Radio. Doe 's ochtends mee aan de ZOOM-INN met Studio Sun City en schrijver Jibbe Willems en ga op zoek naar de gedachte van jouw plant. Samen zoeken we naar zinnen en geluiden en ontrafelen waarom bepaalde planten ons zo lief zijn. ’s Avonds ontmoeten we elkaar weer online. Dan laten Studio Sun City en Jibbe Willems horen wat ze die dag gemaakt hebben.

Een op maat gemaakt nieuw verhaal, voorgedragen door de schrijver zelf, met speciaal gemaakte muziek en sound design. Live te horen in Kriterion, of via Oorzaken Radio in je eigen tuin, park of bos. Koop je kaartje voor de stream via Oorzaken Radio via de button hieronder. Als je de opnames in Kriterion wil bijwonen, bestel dan je ticket hierStudio Sun City maakt audio-ervaringen waarbij we de verbeelding van de luisteraar aanspreken om de stad van de toekomst vorm te geven. Geluid, zowel muziek als tekst, is de basis. De vaste kern van Sun City bestaat uit muzikanten en componisten Ivo Schot en Frank van Kasteren en regisseur Jeek ten Velden.

Jibbe Willems heeft na zijn studie aan de Toneelacademie Maastricht gewerkt als acteur, regisseur en adviseur betalen-sparen-lenen voor een grote Nederlandse bank die met staatssteun overeind gehouden is, voordat hij fulltime ging werken als theaterauteur. Sinds een jaar of tien schrijft hij toneel, jeugdtheater, libretti en ook teksten voor muziektheater voor verschillende gezelschappen (o.m. ITA) in het Nederlands taalgebied en soms daarbuiten.

Praktische informatie

Als je mee wilt doen aan de ZOOM-INN, stuur je een mailtje naar info@oorzaken.org o.v.v. Plant 3 juli. Dan ontvang je een link.

Bestel Ticket